Ефективне навчання для адміністраторів “SMART Місто”

 

Оперативна, коректна та злагоджена робота мобільного застосунку “Smart місто” залежить від адміністраторів. Саме ці люди будуть працювати із застосунком, писати сповіщення та загалом наповнювати застосунок. Як це робити? Саме про це й поговорили під час серії навчань з представниками влади та громадських організацій - партнерів з Лиману, Святогірську, Соледару та Авдіївки.
Головна мета подібного навчання - навчитися коротко та лаконічно писати сповіщення, після чого публікувати їх в інтерфейсі мобільного застосунку. Спеціаліст з комунікаційної діяльності Сашко Кульчицький розказав майбутнім адміністраторам, як влучно писати меседжи для аудиторії:з найважливішою інформацією на початку повідомлення, коротко та по суті. ІТ-експерт Максим Сизов продемонстрував механізм публікації сповіщень.
Головне, що мобільний застосунок “Smart місто” спрощує комунікацію між представниками влади та громади. Для перших - це можливість зручно комунікувати з мешканцями та спростити процедури обміну інформацією між різними відділами та службами. Мешканці у свою чергу отримують своєчасно інформацію про життя в громаді.
Проєкт «Smart місто в малих громадах Донеччини», який є переможцем національного конкурсу інновацій EastCode 2021, реалізує ГО «Центр громадянських ініціатив «Донбас» за технічного адміністрування Center42 у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner