Вельмишановні ветерани Другої світової війни!

 

Шановні мешканці громади!
Від щирого серця вітаю вас з Днем визволення України від нацистських загарбників! 
28 жовтня наша країна відзначає 77 річницю вигнання нацистських окупантів з України. 
Цього дня ми згадуємо ті трагічні та криваві роки, коли на нашій прекрасній, родючій землі диміли згарища та панувала розруха, український народ страждав від свавілля загарбників. Друга світова війна забрала понад 10 мільйонів життів українців - військових та цивільних. Зруйновано понад 700 міст і 28 тисяч сіл, більше 16 тисяч промислових підприємств, 18 тисяч, медичних закладів, 33 тисячі закладів освіти, понад 10 мільйонів людей залишилися без даху над головою. 
Український народ вніс неоціненний вклад у загальну перемогу над ворогом, мужність та героїзм українців врятували світ від нацистської навали.
Тож згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, хто боровся зі зброєю в руках, хто в тилу самовідданою працею наближав поразку ворога.
Низько вклоняюсь і висловлюю глибоку вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, підпільникам, всім хто наближав Перемогу. 
Летять роки, змінюються покоління, але не змінюється героїчний та волелюбний дух українського народу. На Україну знов прийшла війна, ворог  посягнув на територіальну цілісність нашої держави. Мужні нащадки козацького роду, справжні патріоти України стали на захист рідної землі та не шкодуючи власного життя відстоюють свободу нашої країни.
Сучасні українські військові своїми подвигами звеличують військову ратну славу минулого. 
Ми шануємо подвиг усіх героїв - борців за свободу Батьківщини.
Шановні ветерани! Шановні військовослужбовці! Ваші мужність і відвага, самопожертва, героїзм та нескореність духу знані на весь світ. Саме сьогодні ви доводите, що українці не здаються й впевнено йдуть до перемоги! 
Бажаю Вам міцного здоров'я, довгих та щасливих років життя, поваги, любові та турботи рідних й близьких. Зичу всім мешканцям Лиманщини добра і благополуччя миру і злагоди, родинного затишку, добробуту, прагнення до найвищих здобутків задля процвітання рідного краю та Української держави!
Всім захисникам України, бажаю сильної волі і незламного духу, віри в перемогу та прихильної долі! 

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner