19 жовтня виповнюється 7-ма річниця з дня загибелі захисника України - гідного сина лиманської землі - Запари Геннадія Віталійовича


Народився Геннадій Запара в Лимані 24 жовтня 1972 року. За покликом серця у 2014 році пішов захищати Батьківщину. Служив у підрозділі 24-ї окремої механізованої бригади на посаді водія у званні молодший сержант. Загинув 19 жовтня 2014 році під час виконання бойового завдання в районі с. Сміле, Слов'яносербського району, Луганської області. Разом з Геннадієм загинули молодший сержант Ю. Бурдяк та солдат Т. Михальський. Ідентифікований серед похованих невідомих героїв на кладовищі м. Старобільськ у квітні 2015 року. Перепохований у м. Лиман на кладовищі мікрорайону “Північний”. Залишились батько, брат, дружина та дві доньки.
Указом Президента України № 838/2014 від 31 жовтня 2014 року, "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).
Лиманці шанують самопожертву, героїзм і патріотизм свого земляка, який незважаючи на небезпеку став на захист рідної землі та віддав життя за територіальну цілісність і незалежність нашої країни.

МИ ПАМ’ЯТАЄМО!
Виконавчий комітет Лиманської міської ради

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner