Здобутки спортсменів Лиманщини!

 

З 30.09 по 03.10.2021 в середньогір’ї, розташованому в Rajecka Lesna, Zilina, Slovakia відбувся Чемпіонат Європи з радіоорієнтування ERSF. У змаганнях в складі збірної команди України взяли участь спортсмени Лиманської громади під керівництвом тренера Іванько Олексія. За підсумками трьох днів змагань, наші спортсмени показали наступні результати: 7 - перших місць, 5 - других та 1 – третє місце. 

 

07-10 жовтня гостинний Лиман приймав Чемпіонат Донецької області з волейболу серед дівчат 16 років та молодші. 9 команд (108 дівчат) розіграли цю Першість в ігровому залі ФСК "Локомотив". У 18 іграх було визначено переможців та призерів змагань. Серед 9 команд з різних куточків нашої області команда дівчат СК "Лиман"- ОДЮСШ для дітей-сиріт м. Лиман (тренер Лавриненко Наталія) стала бронзовим призером змагань. На змаганнях був присутній координатор з волейболу в Донецькій області Васильченко В'ячеслав. 
Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.
 

 

8-10 жовтня 2021 в Києві на території спортивно-розважального комплексу "Екстрім парк X-PARK" відбувся Чемпіонат України з козацького двобою. В змаганнях взяли участь близько 650 спортсменів з 18 областей України. 
Збірна команда Донецької області з цих змагань повернулася додому зі значним медальним здобутком: 28 - золотих, 14 - срібних, 6 - бронзових. 
Зокрема, лиманські спортсмени (СК «ФЕНІКС») в складі збірної області вибороли 15 золотих, 8 срібних, 3 бронзових медалі. Підготував спортсменів тренер Дерев’янко Павло.
Вітаємо команди, спортсменів та їх тренерів з високими спортивними результатами на обласних, Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях! 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner