День народження рідного селища відзначили Ставчани

 

2 жовтня відзначило свій день народження одне з наймолодших селищ нашої громади – Ставки. Цього річ селище відзначає 88 років з дня заснування. На свято рідного селища зібралися чимало Ставчан та гостей. Привітати мешканців селища завітав керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександр Погорелов та побажав присутнім від імені міського голови: «нехай селище ваше процвітає, розростається та розвивається задля благополуччя кожного, хто в ньому проживає…» Також , Олександр Погорелов нагородив Подяками міського голови найактивніших та завзятіших мешканців селища всіх, хто завжди допомагає в організації масових заходів та турбується про долю рідного селища. 
Привітав односельчан зі святом  голова мікрорайону Ставки Олександр Гузенко, який зазначив, що тільки разом та спільними зусиллями можливо досягти мети та подолати всі труднощі, а також подарував присутнім чудову привітальну пісню. 
Свої чудові вокальні та танцювальні номери присутнім подарували учасники художньої самодіяльності Центру культури і дозвілля селища (директор Центру Тетяна Пелипенко) та запрошені гості з селища Нове (вокальний ансамбль «Степнянка») та міста Лиман (Ганна Лучанінова - директор музичної школи). На святі можна було скуштувати безкоштовно унікальну закарпатську страву «Бограч» та придбати різні смаколики, повітряні кульки й усілякі дрібнички. 
Родзинкою свята став виступ місцевого гурту «Карто-fan» (соліст Олександр Гузенко), який супроводжувався яскравими світловими ефектами. Гурт вже давно став одним з улюблених в громаді  та єдиний, хто грає рок-музику «вживу». 
Завершилося свято весело й яскраво: дискотекою для всіх бажаючих та яскравим феєрверком. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner