Другого жовтня відбувся День села Рубці. У цей день на свято завітав Лиманський міський голова Олександр Журавльов

 

Олександр Вікторович  привітав усіх присутніх зі святом  та підкреслив, що  щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал», – зазначив очільник громади.
Після вітальних слів за надзвичайні організаторські здібності, ініціативу, виявлену у вирішенні життєво необхідних питань , активну участь у громадському житті, та з нагоди свята села Рубці Подякою міського голови нагороджено найактивніших мешканців села.
Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста Костянтин Костенко. Вітаючи односельчан зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. А також побажав всім односельцям розквіту, міцного здоров’я та добробуту, наголосивши , що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.
На ганку будинку культури пройшов виступ учасників художньої самодіяльності селища та запрошених артистів. Гостям свята представили чудовий концерт, розважальну програму з танцями, фаєр-шоу.
Працювала роздрібна торгівля, яка задовольнила вимоги будь-якого покупця: як дорослих та і дітей. Для маленьких гостей свята організовані розваги: батути, дитячі атракціони, катання на електромобілях, каруселі. Завершилося святкування вечірньою дискотекою та святковим салютом.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner