Шановні люди похилого віку, дорогі ветерани Лиманської громади!

 

Жовтень традиційно починається з дуже особливого та теплого свята. В усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, який встановлений за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні згідно з Указом Президента України - День ветерана.
В цей день ми висловлюємо слова подяки, шани та любові найвразливішій та найповажнішій частині нашого суспільства - людям старшого віку. Наші дідусі та бабусі, матері й батьки поважного віку, вони всі заслуговують турботи й доброти, поваги й любові з боку близьких та рідних й особливої уваги з боку держави. 
На долю людей старшого покоління нашої крани, випало чимало випробувань. Вони боролися за свободу рідної землі, відбудовували державу, стверджували незалежність, долаючи нелегкий шлях побудови нової суверенної України, виховували та підтримували дітей, вкладаючи в них всю свою любов.  Їх багаторічна самовіддана й тяжка праця, цінний досвід та велика мудрість є взірцем для наслідування майбутнім поколінням українців. 
Дорогі ветерани, дідусі, бабусі, всі мешканці поважного віку нашої громади! 
Щиро вітаю Вас зі святом і висловлюю глибоку вдячність та повагу за ваш значний внесок у розбудову нашої країни, за всі зусилля, які ви доклали заради щасливого майбутнього прийдешніх поколінь. 
Бажаю Вам найміцнішого здоров'я, довголіття, миру, любові, добробуту й благополуччя вашим родинам. Нехай завжди Вас оточує піклування та любов найрідніших, а нащадки завжди радують своїми успіхами й досягненнями.
Хай доля завжди буде прихильною до Вас, світанки сонячними, дні щасливими, а вечори зігріті родинним теплом! 

Лиманський міський голова О.В. Журавльов 
 

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner