Професіографічна екскурсія

 

Продовжуючи плідну співпрацю Лиманського міського центру зайнятості з Регіональною філею Донецької залізниці та не залишаючи без уваги учнів навіть влітку,  протягом двох тижнів проводили професіографічні екскурсії у музей Локомотивного депо. Участь у ціх заходах прийняли майже 100 учнів із різних   шкіл м. Лиман. 
Володимир Данилович – директор музею – розповідав школярам про історію та діяльність підприємства, складні технологічні цикли роботи, яка тісно пов’язана з підприємствами-виробниками, перевезеннями значної частини вантажів і пасажирів в країні, ознайомив з експонатами музею. Також школяри відвідали виробничі цехи, оглянули устаткування та обладнання, поспілкувалися з досвідченими фахівцями. Учасники заходу отримали змістовну і корисну інформацію про особливості роботи на підприємстві, основні вимоги до професії, про необхідність знань і вмінь, якими має бути наділена людина, для того, щоб працювати на цьому підприємстві, умови праці, соціальний пакет, оплату праці, перспективи кар’єрного зростання.
Дітям дуже подобаються такі екскурсії, бо вони дають змогу не тільки почути та уявити про діяльність того чи іншого підприємства, але й безпосередньо побачити виробничі процеси.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner