17-18 серпня яскравим дійством стали святкування Дня сіл у Рідкодубі, Зарічному, Ямполі та Олександрівці

 

Завітали на свята не лише мешканці сіл та селищ, а й гості міський голова Олександр Журавльов, секретар міської ради Надія Ляшко,заступник міського голови Ірина Сироватська та керуючий справами Олександр Погорелов.

Вони  щиро привітали усіх присутніх зі святом. Побажали миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій. А також нагородили подяками міського голови за надзвичайні організаторські здібності, ініціативу, виявлену у вирішенні життєво необхідних питань, активну участь у громадському житті та з нагоди свят найактивніших та небайдужих мешканців.
А потім розпочалися святкові концерти, де музичні вітання жителям села чергувалися з врученням подарунків.
Щирі слова на свою адресу почули і найстарші  жителі  сіл та селищ. Не обійшли теплим словом першокласників та  немовлят, які народилися в цьому році.
Аматори сцени продемонстрували неймовірні концерти. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх. Запалили вогонь настрою гурт з м. Краматорськ "Ромали" у Рідкодубі. 
Мелодійні пісні, запальні танці, музика, чарівні ведучі – всі намагалися показати свої найкращі таланти та дарували присутнім своє тепло й посмішки.
Свята проходили весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.
Коли на землю опустилася темрява, спалахнули вогні святкових феєрверків.
Святкові заходи видалися урочистими та веселими, сповненими посмішками, гумором та позитивними емоціями.
Нехай і надалі села та селища Лиманщини процвітають, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner