17 вересня у 21 державному пожежно-рятувальному загоні

 

Головного управління ДСНС України у Донецькій області відбулися урочисті заходи присвячені Дню рятівника.
Сьогодні рятівники України відзначають своє професійне свято, яке об’єднує працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань. З цієї нагоди у 21 державному пожежно-рятувальному загоні Головного управління ДСНС України у Донецькій області відбулося урочисте зібрання. На святі були присутні : міський голова Олександр Журавльов, керівництво та особистий склад 21 державного пожежно-рятувального загону, Ветерани пожежної охорони та служби цивільного захисту. Працівники пожежної охорони: лісового господарства, Укрзалізниці, Центру безпеки громадян, представники аварійно-рятувальної служби на воді.
«Сьогодні в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які зробили внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Я дякую нашим рятувальникам за відвагу та незламність у боротьбі з надзвичайними ситуаціями. І, безумовно, для громади стоїть завдання постійно покращувати умови роботи працівників рятувальних служб», – привітав рятувальників міський голова Олександр Журавльов.
Традиційно для святкового заходу не обійшлося без відзнак. За багаторічну сумлінну працю, високий професійний рівень, виконання службових завдань під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, які виникали на території Лиманської ТГ та з нагоди Дня рятівника почесними грамотами Лиманської міської ради нагороджено двох рятівників.
За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята дев’ять рятувальників заохочені Подяками міського голови.
Також після привітальних слів начальника 21 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Донецькій області, полковника служби цивільного захисту Віталія Ворони, Подякою за зразкове виконання службових обов’язків, відповідальність, ініціативність, досягнення високих показників у професійній діяльності та з нагоди Дня рятівника були нагороджені десять присутніх.
В ході заходу відбувся урочистий момент. Для декількох рятівник сьогодні вперше відбулась присяга. Вступаючи на службу цивільного захисту вони урочисто поклялись завжди залишатися відданими Українському народові.
Для присутніх на заході вихованці творчих колективів Центру культури і дозвілля міста Лиман підготували приємні музичні подарунки. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner