Семінар з питань державної та регіональної підтримки агропромислового комплексу в 2021-2023 роках та впровадження земельної реформи

 

16 вересня відбувся семінар під головуванням міського голови Журавльова О.В., за участі фахівців Департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації з питань державної та регіональної підтримки агропромислового комплексу в 2021-2023 роках та впровадження земельної реформи. На семінар були запрошені керівники сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств, ГО «Асоціація фермерів та приватних землевласників Лиманської ОТГ», ГО «Бджілка», відділи виконавчого комітету.
Під час проведення заходів було обговорено широке коло питань стосовно стану впровадження земельної реформи та відкриття вільного обігу земель сільськогосподарського призначення в Україні, зокрема, питання розпаювання земельних ділянок, які обробляються фермерськими господарствами на праві постійного користування, також були розглянуті питання водних ресурсів.
Були презентовані  напрями державної та регіональної підтримки агропромислового комплексу в 2021-2023 роках та інші можливості залучення фінансування місцевим агровиробникам. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner