Тренінг щодо бізнес-планування

 

У Лиманському міському центрі зайнятості 13 червня 2018 року відбувся щотижневий семінар-тренінг щодо основ бізнес планування. Вже не змінними учасниками заходу були роботодавці, особи які перебувають на обліку у службі зайнятості та планують створити власну справу, а також головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської Міської Ради, представник головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області та переможець проекту «Український донецький куркуль» Зінковський Олександр.
Учасники заходу були ознаймлені з умовами проекту Донецької обласної державної адміністрації.
Переможець розповів про історію свого успіху із започаткуванням справи, підготовки та участі у проекті. Відповів на питання учасників заходу.
Учасники були ознайомлені з онлайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва», з можливістю онлайн навчання курсу «Підприємництво» за допомогою громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus», також були ознайомлені з діючими міжнародними грантовими проектами. Компенсаційними виплатами Донецької Служби Зайнятості для підприємництва та розвитку бізнесу.
Активна позиція учасників заходу дає надію на нових українських куркулей в громаді.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner