Шановні рятівники громади! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем рятівника!

 

Це свято не тільки працівників пожежної охорони, а й усіх аварійно-рятувальних служб та інших спеціальних формувань, які постійно борються з наслідками негоди та надзвичайних ситуацій техногенного характеру, вірою і правдою несуть службу захищаючи життя і здоров’я громадян України. 
Рятівники - це навіть не професія, це справжнє покликання у житті! Бо тільки за власної волі та за власним переконанням можна свідомо наражати себе на небезпеку рятуючи життя інших. Це  покликання для справжніх чоловіків, готових ризикувати заради порятунку людей. Кожен день Лиманських рятувальників – це не тільки свідчення сили духу і професіоналізму, а ще й виснажлива праця, яка вимагає повної самовіддачі, старанності та сумлінного ставлення до своїх професійних обов’язків.  
Щиро вдячний за вашу мужність, стійкість, вірність обов’язку, готовність до найскладніших випробувань, щоденну нелегку та самовіддану працю задля захисту життя мешканців нашої громади. 
Бажаю Вам доброго здоров’я, родинного щастя та благополуччя, наснаги, витримки та терпіння у вашій відповідальній роботі. 
Нехай здійсняться всі Ваші задуми, плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде сонячним та світлим і дарує радість нових зустрічей та перемог! Хай Господь завжди оберігає Вас!

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner