Щорічно в третю неділю вересня працівники лісової галузі відзначають професійне свято – День працівника лісу

 

Тож напередодні свята міський голова Олександр Журавльов разом із керуючим справами Олександром Погореловим завітали до ДП “Лиманський лісгосп” аби привітати зі святом працівників. 
“Ліс – це зелене багатство нашої планети. Дбайливе ставлення до лісів - це запорука нашого виживання, бо саме завдяки зеленим насадженням, які виробляють кисень, ми дихаємо. Не дарма ліси називають “легенями планети”. Знищення лісів веде до беззаперечного вимирання всіх живих організмів на землі.     Збереження і примноження “лісового скарбу” - повинно бути першочерговим завданням сьогодення. Тому професію лісника можна вважати однією з найнеобхідніших на сьогодні. Бо саме вони є хранителями найбільшого багатства на землі - лісів. 
Наш край мальовничий куточок Донецького регіону, який славиться своїми чудовими краєвидами. Найпрекрасніші з них - це великі лісові масиви, які в основному вирощені тяжкою людською працею. Беззаперечно, ліси - це природне багатство нашого краю.
Працівники лісового господарства Лиманщини - справжні професіонали, які постійно турбуються про ліси громади та охороняють їх. 
Наші “лісовики”заслуговують глибокої поваги і шани, адже вони своєю щоденною невтомною і наполегливою працею примножують і зберігають лісові насадження, поліпшують екологію краю та примножують красу Лиманщини.
Бажаю Вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, злагоди та достатку, успіхів у житті, сил та наснаги у роботі! Нехай Ваша нелегка праця завжди приносить лише задоволення, значні здобутки та справжню вдячність мешканців нашої громади!” - звернувся із словами щирої вдячності до працівників Олександр Журавльов.
Почесними грамотами Лиманської міської ради за багаторічну працю, особистий вагомий внесок в розвиток лісової промисловості, збереження та примноження природних ресурсів Лиманської ТГ та з нагоди Дня працівників лісу були нагороджені Сергій Водоп’янов та Валерій Кондрашов.
Також зі святом присутніх привітав начальник Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Стороженко. Кращим працівникам галузі Він вручив подяку Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського, почесні грамоти керівництва.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner