Лиманщина пишається своїми талантами

 

Цьогоріч зразкова хореографічна студія «Каприз» Центру культури і дозвілля м. Лиман підтвердила звання «зразкова аматорська студія» (згідно з протоколом-висновком №3 від 19 серпня 2021 засідання атестаційної комісії управління культури і туризму облдержадміністрації).
Хореографічна студія «Каприз» була заснована в 2006 році активним, молодим, цілеспрямованим хореографом Катериною Резвановою. За підтримки директора Центру культури і дозвілля м. Лиман Тетяни Дроздової в 2017 році “Каприз” виборов звання «зразкова аматорська студія».
На даний час керівником колективу незмінно залишається – Катерина Резванова, хореограф – Олександра Бойко. В колективі займається майже 80 вихованців різновікової категорії від 3,5 до 20 років. Колектив приймає активну участь в культурно-масових заходах, які проходять на території Лиманської громади.
Учасники колективу постійно беруть участь та займають призові місця у різноманітних обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях та конкурсах. Цим самим підтверджуючи гасло колективу: «Танок – це життя. Завжди готові перемагати!»
 

Відділ культури і туризму міської ради

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner