Поліцейський офіцер Лиманської громади провів для школярів уроки з безпеки на дорозі

 

Зберегти життя та здоров’я дітей, не допустити дорожньо-транспортних пригод за їх участю – головна мета працівників поліції. Тому правоохоронці Лиману відвідують навчальні заклади та навчають школярів безпечній поведінці на дорозі.
Правоохоронці приділяють увагу дітям з самого раннього віку та прищеплюють навички безпечної поведінки на дорозі, аби у подальшому житті вони використовували ци знання та зберегли своє життя. 
Тому поліцейський офіцер громади прийшов до учнів молодших класів Коровоярівської школи, щоб нагадати школярам Правила дорожнього руху, розповісти як поводитись на дорозі та біля неї, де можна гуляти, а де - небезпечно. 
Аби заняття були ще цікавішими, працівник поліції обговорював та моделював з дітьми різні ситуації, які можуть виникнути в житті.
Правоохоронці звертаються до водіїв автотранспорту з проханням не забувати, що поведінка дитини на дорозі найчастіше непередбачена, тому необхідно бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху, особливо під час проїзду повз дитячих закладів.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner