Лиманські поліцейські провели виховну роботу в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей

 

Після самовільного залишення закладу трьома хлопцями правоохоронці розшукали їх та розповіли всім вихованцям про неприпустимість таких вчинків у майбутньому.   
До поліції надійшло повідомлення про зникнення трьох вихованців центру соціально-психологічної реабілітації для дітей м. Лиман. За словами працівників установи, близько першої дня троє хлопців віком від 9 та 10 років самовільно покинули територію закладу. Завдяки розшуковим заходам правоохоронців втікачі протягом двох годин були виявлені та повернули до місця проживання.
Після цього т.в.о. начальника поліції Лиману Сергій Покотило разом з інспектором ювенальної превенції, дільничним офіцером поліції та психологом відвідали центр соціально-психологічної реабілітації. Гості у погонах провели профілактичну бесіду з дітьми, схильними до самовільних залишень закладу та бродяжництва. 
Правоохоронці розповіли про те, якій небезпеці може піддаватися неповнолітній під час тривалого перебування без нагляду дорослих, навели приклади правопорушень, жертвами яких стають діти на вулиці.
Також Сергій Покотило роз'яснив дітям їхні права та закликав всіх до ведення здорового способу життя. Вихованці закладу дізнались, як не стати жертвою булінгу, протидіяти фізичному та психологічному терору з боку однолітків. Діти взяли активну участь в обговоренні кожного питання, ділилися своїм досвідом та ставили поліцейським різні питання.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner