Поліцейські Лиману розповіли про небезпеку наркотиків учням професійно-технічного училища

 

Під час профілактичного заходу ювенальні поліцейські розповіли студентам про шкідливість наркотичних речовин, психологічні наслідки від вживання наркотиків, курильних сумішей та алкоголю.
Про страшні наслідки вживання наркотиків, здавалося, знають усі, проте, кількість наркозалежних громадян віком до 20 років зростає з кожним роком. Аби детально роз’яснити, чим саме загрожує смертельна звичка, правоохоронці завітали з лекцією до місцевого ПТУ.
Бесіда зі школярами традиційно розпочалася з розповіді про шкоду згубних звичок, які надалі переростають у залежність. Поліцейські наводили приклади з власного досвіду, викривали хитрощі, на якій йдуть наркоділки, аби примусити підлітка розпочати вживання небезпечних речовин.
Окрім безповоротної шкоди здоров’ю, за вживання, зберігання та розповсюдження наркотиків слідують правові наслідки. Співробітники поліції нагадали студентам, за які дії настає кримінальна та адміністративна відповідальність, та які наслідки має наявність судимості для подальшого життя молодої людини.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner