Заняття з профілактики попередження та подолання виникнення професійного вигорання персоналу пробації

 

Синдром вигорання  – це фізичне, емоційне або мотиваційне виснаження. Цей синдром зазвичай розцінюється як стрес-реакція у відповідь на виробничі й емоційні вимоги, що походять від зайвої відданості людини своїй роботі із супутньою при цьому зневагою до сімейного життя або відпочинку.
07.09.2021 року в приміщенні Лиманського міського центру соціальних служб практикуючим психологом Костенко Діаною Caritas Краматорськ БО «БФ «Карітас-Краматорськ» проведено чергове тренінгове заняття для працівників Краматорського районного відділу № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області та соціальних працівників Центру соціальних служб за темою «Профілактика емоційного вигорання».
Емоційне вигорання – це синдром постійної втоми, емоційного виснаження, який посилюється з часом.
Особливо схильними до вигорання на роботі є люди, які працюють в сфері «людина - людина», тобто ті, чия робота пов’язана з постійним спілкуванням.
Метою зустрічі було обговорення основних симптомів емоційного вигорання, що сприяє його виникненню та способами запобігання й зниження його негативного впливу на працездатність співробітників. 
Психолог надала дієві поради персоналу щодо психологічної безпеки під час роботи для уникнення синдрому емоційного вигорання.

Краматорський районний відділ № 5 філії Державної установи « Центр пробації» в Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner