Дорогі ветерани Другої світової війни! Шановні мешканці громади!

 

8 вересня минає 78 років з того пам’ятного дня, коли було визволено Донбас від нацистських загарбників. Щиро вітаю Вас з цією знаменною датою. 
Вона закарбована в пам‘яті нашого народу, в пам‘яті кожного жителя нашої області. За Донбас велися запеклі бої, в яких загинуло понад 273 тисячі солдатів та офіцерів.
Подвиг героїв–визволителів не знищити, не стерти з пам’яті людської, бо він не має строку давності. Життя та свобода, яку вони відвоювали заради щасливого та безхмарного майбутнього нових поколінь  - для нас безцінні. Ми в неоплатному боргу перед мільйонами захисників, які стояли до останнього та полягли навічно на нашій землі, захищаючи нашу Батьківщину, визволяючи Європу від нацистської навали. 
Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною життя, відстояв право майбутніх поколінь жити вільно на рідній землі. 
Але знов на Донбас прийшла біда, і як багато років тому, гинуть та страждають люди, руйнується багата інфраструктура регіону. Щиро вірю, що наші мужні захисники з гідністю відстоять свободу та незалежність нашої Батьківщини.  
Щиру вдячність та безмежну пошану, хочу висловити нашим ветеранам та побажати найміцнішого здоров’я, довголіття, щастя, щирої любові, турботи рідних і близьких та поваги вдячних нащадків. 
Низький уклін Вам, шановні ветерани, за той безцінній подвиг в ім’я миру та свободи!

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner