Новий шкільний маршрут для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман


1 вересня відкрито новий маршрут шкільного автобусу, який перевозитиме вихованців з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман до загальноосвітньої школи № 3. У Центрі перебуває 35 дітей з усіх куточків Донецької області. 23 вихованця Центру навчається у ЗОШ № 3, яким дуже складно та доволі небезпечно пішки добиратися до школи.
Цим питанням особисто переймався міський голова Олександр Журавльов та відразу надав доручення розробити маршрут шкільного автобусу та особисто контролював вирішення цього проблемного питання.
Маршрут слідування шкільного автобусу від Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман до ЗОШ №3 був розроблений адміністрацією Центру за участі служби у справах дітей міської ради та під безпосереднім керівництвом заступника міського голови Ірини Сироватської. Завдяки зусиллям КП “Лиманський Зеленбуд” оперативно були вирішені всі проблемні питання, що стосувалися даного маршруту.
Саме 1 вересня з нагоди свята вихованці Центру вперше попрямували до закладу освіти на шкільному автобусі.
Послугу з перевезення дітей до місця їх навчання виконуватиме КП “Лиманська СЕЗ”.
Вітаємо вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман з початком нового навчального року та з новими зручностями — маршрутом для шкільного автобусу, який дозволить безпечно та комфортно добиратися до школи!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner