Відбулася традиційна серпнева нарада педагогів

 

 

30 серпня 2021 року в ЦКД м. Лиман відбулася традиційна серпнева нарада педагогів. Цьогоріч, традиційна педагогічна нарада проведена, як форум «Освіта Лиманщини 30: вектори якості та успіху», який приурочили до 30-річчя незалежності України, В заході взяли участь більше 200 освітян та запрошених.

Перед початком форуму працювала фотозона та відкритий простір «Майбутнє освіти Лиманщини». У фойє закладу культури була оформлена виставка, де представлені кращі доробки вчителів нової української школи.

Начальник управління освіти, молоді та спорту Надія Діденко у своїй доповіді провела екскурс в освіту Лиманщини за 30 років, йшла мова про нагальні задачі освіти сьогодення та визначені основні вектори подальшої роботи освітян.

Учасників форуму вітали секретар Лиманської міської ради Надія Ляшко та заступник міського голови Юрій Афонін. Надія Ляшко привітала освітян та побажала: “успішного нового навчального року, виконання всіх планів та задумів, добрих, талановитих та старанних учнів, дружнього колективу та злагодженої роботи”

Під час форуму виступили голова міської організації профспілки працівників освіти Тихонова О. М., директор Шандриголівської ЗОШ Барабаш Л.М., директор Закладу дошкільної освіти № 3 Запара Л. М., учитель математики НВК – гімназії Тиха І.В., начальник відділу національно-патріотичного виховання молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Ніконов О.К., методист відділу організаційно-методичного супроводу розвитку обдарованості Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Луганцова Є.А.

З відеопривітанням до присутніх звернувся директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Неділько С. В.

Свої вітання освітянам подарували учасники художньої самодіяльності міського центру культури та дозвілля.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner