До 30-річниці незалежності України «Ти у мене єдина»

 

День Незалежності України – головне державне свято, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.
Цього року наша держава святкує  30-річчя незалежності й тому під єдиним гаслом  «Ти у мене єдина» у всіх куточках України проводяться заходи.
20.08.2021 року співробітники Краматорського районного відділу № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області разом з неповнолітніми суб’єктами пробації відвідали Лиманський Краєзнавчий музей, де було проведено освітній захід, присвячений історії свята та української держави до 30-ї річниці Дня незалежності України під гаслом «З Україною в серці».  
В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності й по сьогоднішній день. Однією з таких подій є здобуття незалежності 1991 року.
В ході заходу працівники музею згадали історичні факти, героїв та видатних людей  держави. Зазначили, що 23 серпня відзначається День Прапора. Лунали українські пісні талановитих дітей Лиманщини та декламувалися вірші про Україну, письменники познайомили із творами про міста України.
Наприкінці заходу для гостей провели екскурсію  по залам музею, де ознайомили з новими виставками.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner