21 серпня відбувся День села у с.Нове. Відкрив свято колектив духових інструментів БНТ локомотивного депо “Музична студія"

 

У цей день на свято завітали міський голова Олександр Журавльов із своїми заступниками та секретар міської ради Надія Ляшко.
Олександр Вікторович  привітав усіх присутніх зі святом  та підкреслив, що  щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал», – зазначив очільник громади.
Після вітальних слів за надзвичайні організаторські здібності, ініціативу, виявлену у вирішенні життєво необхідних питань , активну участь у громадському житті, та з нагоди свята селища Нове Подякою міського голови нагороджено Віктора Курильченко, Олену Касьяненко та Олену Погребняк.
Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста Олександр Панов. Вітаючи односельчан зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки свята. А також побажав всім односельцям розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши , що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.
На ганку будинку культури пройшов виступу учасників художньої самодіяльності селища та запрошених артистів. Гостям свята представили чудовий концерт, розважальну програму з танцями.
Вітали жителів села, які в цьому році святкували, або будуть святкувати такі ювілейні дати 70, 75  та 85 років. 
Працювала роздрібна торгівля, яка задовольнила вимоги будь-якого покупця: як дорослих та і дітей. Для маленьких гостей свята організовані розваги: батути, дитячі атракціони, катання на електромобілях. Завершилося святкування вечірньою дискотекою та святковим салютом.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner