Соціальне партнерство – в дії


Визнаючи необхідність вдосконалення об’єднання зусиль сторін соціального діалогу, прагнучи взаємної підтримки у досягненні спільних цілей налагоджено міцні зв’язки з різними сторонами соціального партнерства.
Давні надійні партнерські стосунки існують між Лиманським міським центром зайнятості, Виконавчим комітетом Лиманської міської ради Донецької області та Лиманським міським центром соціальних служб.  Таке співробітництво забезпечується завдяки тісній взаємодії у напрямках організаційної та інформаційної роботи.
Так, з метою сприяння розвитку підприємницької ініціативи задля обізнаності безробітних осіб та мешканців Лиманської ОТГ, бажаючих започаткувати власну справу, начальником відділу економічного розвитку та торгівлі Виконавчого комітета Лиманської міської ради Андрєєвою Ганною Сергіївною в консалтинговому просторі Лиманського міського центру зайнятості на постійній основі надається інформація щодо умов участі у проекті з надання фінансової підтримки суб'єктам малого і середнього підприємництва.
Фахівець з соціальної роботи Лиманського міського центру соціальних служб Пліско Яна Іванівна під гаслом: «Стань патронатним вихователем – зміни життя дитини» бере участь в заходах центру зайнятості задля прискорення працевлаштування безробітних осіб. Робота патронатним вихователем має соціальну значимість як  для дитини та її батьків, які попали в складні життєві обставини, так і для осіб, які мають можливість тимчасової зайнятості.
Злагоджені дії соціальних партнерів завжди стають запорукою успіху!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner