Головне про роботу поліції Слов’янська та Лиману минулого тижня


Упродовж семи днів до чергових частин відділів №3 та №4 Краматорського РУ поліції надійшло 976 повідомлень - 107 з них мали ознаки кримінальних правопорушень.
Зокрема, поліцейські:
Викрили двох жінок, які під виглядом працівниць водоканалу викрали у пенсіонерки гроші. Поки одна зловмисниця відволікала 83-річну господарку квартири, інша викрала з шафи майже сім тисяч гривень.
Проводили розслідування ДТП у Лимані, в якому постраждав велосипедист. За попередніми даними, водій вантажівки скоїв зіткнення з велосипедистом, що рухався з ним в одному напрямку.
Повернули до лиманського центру соцреабілітації неповнолітню дівчину. 16-річну втікачку було знайдено протягом доби на території міста.
Притягнули до відповідальності жителя Лиману за нанесення тілесних ушкоджень співмешканці. Відпочиваючи у селищі Щурове 35-річний житель Харкова через ревнощі побив свою співмешканку.
Відзначили подяками представників громадських формувань, що допомагають в охороні правопорядку. Про це йшлося під час спільної онлайн-наради між керівництвом поліції області, облдержадміністрацією та керівниками громад, до числа яких входили представники Слов'янська та Лиману.
Розслідували факт отримання тяжких тілесних ушкоджень мешканцем Лиману. Під час конфлікту 39-річний чоловік потрапив до лікарні після удару палицею по голові, його кривднику загрожує до 8 років позбавлення волі.
Задокументували крадіжку риби з приватного ставка у Слов'янську.  На місці події наряд слідчо-оперативної групи виявив порушника, вилучивши у нього рибу та знаряддя лову.
Затримали наркоторгівця у Лимані. Злочинну діяльність чоловіка оперативники документували протягом декількох місяців - за «дозу» наркотичних засобів він виручав близько 300 гривень.
Провели оперативно-профілактичне відпрацювання зони обслуговування поліції Слов'янська. До заходів були залучені поліцейські обласного главку, Краматорського управління поліції, слов’янської поліції та сили Національної гвардії України.
 
Краматорське районне управління поліції
Донецької області

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner