4-та річниця звільнення Лиманщини від озброєних сепаратистських формувань

Майданчик навпроти адмінбудівлі та меморіальних дошок загиблим в АТО військовослужбовцям ЗСУ та мирним мешканцям громади зібрав багато людей: мешканці міста та військовослужбовці прийшли, у цей урочистий для нашого краю день, аби віддати шану усім загиблим героям та подякувати українському воїну за звільнену Лиманщину.
Слово надали секретарю міської ради Тетяні Каракуц, яка подякувала бійцям та командирам 25-ї, 92-ї та 95-ї бригад, батальйону “Артемівськ” та усім військовим підрозділам за мужність, героїзм та відвагу під час визволення Лиманщини. “Не підлягає сумніву здатність українських військових до самопожертви, заради свободи і незалежності всієї країни. Лиманська громада пишається своїми доблесними синами за проявлені під час бойових дій мужність, героїзм та патріотизм. Не можу сьогодні не відмітити яскраве спортивне досягнення учасника АТО, нашого земляка, голови Громадської Організації “Спілка воїнів АТО та десантників Лиманщини” Віктора Дикого. Не зважаючи на поранення, отримане під час бойових дій в зоні АТО, він став “бронзовим” призером на Всеукраїнських “Іграх нескорених””. В черговий раз навівши доказ незламності духу українського воїна, Віктор Дикий прославив свій рідний край. Секретар міської ради вручила подарунок військовослужбовцю  та побажала нових, яскравих перемог на Всесвітніх іграх та у наступному році на українському етапі ігор.
Творчі колективи міста (https://www.facebook.com/radaliman/videos/588035388262032/) подарували присутнім чудовий концерт з українських пісень, але головним “номером” став виступ танцювального колективу — маленькі хлопці та дівчата, вбрані в національні костюми, вразили усіх. (з їх виступом ви можете ознайомитись за посиланням:
Окрім цього, до Дня визволення міста від сепаратистських збройних формувань на території Лиманської ОТГ відбулися наступні заходи:
07.30 у ЗОШ № 4 - покладання квітів до меморіальної дошки загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А.
08.00 у ЗОШ № 3 - покладання квітів до меморіальної дошки загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Запарі Г.В.
08.00 на цвинтарі с. Лозове - покладання вінків та квітів до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Пронькову Р.Р. за участі заступника міського голови Юлії Гамаюнової та старости Рубцівського старостинського округу Миколи Безгубова.
10.30 на цвинтарі у мікрорайоні «Північний» - покладання вінків та квітів до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Запарі Г.В.
11.00 на цвинтарі с. Торське - покладання вінків та квітів до пам’ятника загиблому у зоні АТО військовослужбовцю ЗСУ Бражнику В.А. за участі батьків загиблого героя, секретаря міської ради Тетяни Каракуц та старости Зарічнянського старостинського округу Олексія Микуліна.
12.00 на перехресті автошляхів смт Ямпіль — с.Озерне — с. Закітне покладання вінків та квітів до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам — визволителям населених пунктів Лиманщини від сепаратистських збройних формувань за участі секретаря міської ради Тетяни Каракуц та старости старости Криволуцького старостинського округу Любові Філоненко;
12.30 у с. Закітне покладання вінків, квітів до пам'ятного знаку загиблим українським воїнам — визволителям населених пунктів Лиманщини від сепаратистських збройних формувань за участі секретаря міської ради Тетяни Каракуц та старости Ямпільського старостинського округу Юлії Рибалко;
- у Центральній дитячій бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка - хвилина пам’яті «День  Перемоги - день пам'яті та надії». Присутні переглянули фотовиставку познайомились з хронологією подій 2014 року, дізналися про тих хто віддав своє життя за мир. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять загиблих земляків, мешканців міста та військовослужбовців.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner