У міській раді відбувся "круглий стіл" з роз’яснення трудового законодавства

 

01.07.2021 р. у приміщенні виконавчого комітету Лиманської міської ради проведено засідання з керівниками комунальних закладів Лиманської міської ради. Засідання проходило у форматі «круглого столу» за темою: “Нове в трудовому законодавстві”
На засіданні виступили:  Безгубов О.В. – начальник відділу, інспектор з питань праці виконавчого комітету Лиманської міської ради та доповів присутнім дані питання: 
- норми законодавства, якими визначений порядок надання відпусток без збереження заробітної плати (на виконання листа Головного управління Держпраці у Донецькій області від 17.06.2021 №к/2028);
- оновлений порядок нарахування індексації в 2021 році.
Коровченко О.В. – начальник відділу з питань кадрової роботи виконавчого комітету Лиманської міської ради роз’яснила присутнім щодо: 
- особливостей звільнення працівників у разі скорочення чисельності або штату;
- ведення обліку трудової діяльності працівників в електронній формі, який набув чинності 10 червня 2021 року надання практичної та методичної допомоги, відповідно до Закону №1217-IX.
Колесников О.О. – начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Лиманської міської ради доповів про Антикорупційне законодавство.
Інформував учасників “круглого столу” про “Цифрограм” в Дії” Лещенко С.В. – головний спеціаліст відділу інформаційних технологій виконавчого комітету Лиманської міської ради.
За результатами проведеного “круглого столу” вирішено продовжити зустрічі у даному форматі з метою роз’яснення трудового законодавства керівникам комунальних підприємств громади. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner