Працевлаштування молоді – спільними зусиллями

 

30 червня відбулось засідання ради роботодавців при Лиманському міському центрі зайнятості.
У заході взяли участь директор Лиманського професійно-технічного училища Анастасія Куліш, заступник начальника структурного підрозділу Регіональної філії Донецька залізниця Людмила Кретова, начальник відділу Лиманської міської ради Ганна Андрєєва, представник ТОВ Леман-бетон Софія Арзуманян.
На засіданні всебічно були обговорені напрями співпраці роботодавців, навчальних закладів та Служби зайнятості. Детально розглянуті проблемні питання та тенденції щодо працевлаштування безробітної молоді та випускників Лиманського професійно-технічного училища. 
Директор Лиманського міського центру зайнятості презентувала присутнім можливості підготовки фахівців в центрах професійної освіти Державної служби зайнятості та навчальних закладах на замовлення роботодавців, у тому числі за дуальною формою, що поєднує теоретичні знання та практичні навички у процесі навчання. 
«Дуальна форма навчання – це перспектива підготовки кваліфікованого працівника для роботодавця та формування кар’єрного старту для молоді» - зазначила Анастасія Куліш.
Працевлаштування молоді на теперішній момент вважається однією з гострих соціально-економічних проблем, пов’язаних з тим, що ринок праці та ринок освітніх послуг розвиваються за законами попиту і пропозиції та завдяки постійній співпраці маємо досягати балансу та попередження молодіжного безробіття. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner