Міський голова Олександр Журавльов разом із своїм заступником Юрієм Афоніним відвідали дошкільний навчальний заклад № 3

 

де триває капітальний ремонт внутрішніх електричних мереж будівлі та реконструкція головного корпусу з благоустроєм прибудинкової території за рахунок коштів місцевого бюджету за двома проєктами: 
1. «Капітальний ремонт внутрішніх електричних мереж будівлі ДНЗ № 3», яку за результатами  аукціону  виконує ФОП Хоменко К.О.  
2. «Реконструкція головного корпусу з благоустроєм прибудинкової території ДНЗ № 3», яку за результатами  аукціону  виконує ФОП Будюхин О.Г. 
 Вартість робіт становить 7 012 706 грн. Станом на 30.06.2021р. виконано: 100% демонтаж асфальтного покриття, 20% утеплення фасаду, 70% утеплення цоколя та відмостки, укладено 30% тротуарного покриття, улаштовано 80% пожежних сходів, по першому корпусу влаштовано 70% внутрішніх електричних мереж.
« Мета цього проєкту -  створення сучасних  та комфортних умов для перебування дітей в дитячому садку та на його території, підвищення рівня енергоефективності будівлі, забезпечення оптимізації обсягів енергоспоживання та покращення інфраструктури і привабливості нашого міста»- зазначив Олександр Вікторович на робочій нараді  за підсумками ознайомлення з ходом робіт.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner