З турботою про дітей

 

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман - заклад соціального захисту дітей віком від 3 до 18 років. В Центрі перебувають діти з усіх куточків Донецької області: Дружківка, Бахмут, Мар’їнка, Покровськ, Соледар та інші райони. Це діти, які потрапили в складні життєві обставини, які позбавлені батьківського піклування, діти-сироти. 
У березні місяці виникла проблема з водопостачанням та водовідведенням.
Лиманський міський голова Олександр Вікторович Журавльов взяв під особистий контроль вирішення цієї проблеми, бо діти, як він зауважив: “це найдорожчий скарб, підтримувати їх та надавати допомогу – наш обов’язок”.     Відразу ж тимчасово проблема була вирішена, але надалі потребувала відповідних погодних умов та більших зусиль.
В рамках підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років на засіданні робочої групи, яку очолював міський голова Журавльов О.В., були заплановані заходи, для вирішення проблеми та узгоджені дії всіх структурних підрозділів, а саме: комунального підприємства “Компанія “Вода Донбасу”” Лиманського виробничого управління водопровідно-каналізаційого господарства (директор Токарчик О.І.) та комунального підприємства «Лиманська СЕЗ» (директор Мацегора В.А.)
Завдяки злагодженим діям, під керівництвом міського голови, система водопостачання та водовідведення закладу була повністю підготовлена до роботи в осінньо-зимовий період.
Міський голова Журавльов О.В., оглянувши теплотрасу закладу, ініціював підготовку звернення до голови Донецької обласної державної адміністрації з проханням щодо виділення додаткових асигнувань на капітальний ремонт теплотраси, на даний момент кошти вже виділено та найближчим часом ремонт буде розпочато. Це в свою чергу призведе до економії енергоносіїв, а дітям в Центрі взимку буде тепло і затишно. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner