День молоді та День Конституції України відзначили у Зарічненському старостинському окрузі

 

Відбувся захід, присвячений до Дня Конституції України та розважальна програма до Дня молоді біля МБК  в селищі Зарічне. 
На захід завітали представники Лиманської міської ради, від їх імені привітав зі святами та побажав гарного настрою міський голова Олександр Журавльов. Жителі села  мали чудову нагоду послухати та  подивитись на танцювальні та вокальні колективи.
Малеча з задоволенням бавилася на батутах та дитячих атракціонах, смакувала солодкою ватою та попкорном, смачним шашликом та іншими смаколиками пригощали на фудзоні.   
 

 

В селі Торське відбулися спортивні змагання  до Дня молоді та Дня Конституції України


В селі Торське відбулися спортивні змагання  до Дня молоді та Дня Конституції України.  Захід відбувся на території школи, де були спортивні локації: футбол, жим гирі, армреслинг, жим лежачі, стрибки на скакальці.  
На заході були присутні представники Лиманської міської ради на чолі з міським головою Олександром Журавльовим. Вони  привітали спортсменів та всіх присутніх зі святами. 
Чудового настрою додали діти та дорослі, які охоче прийняли участь у змаганнях та показали свою майстерність любителі спорту. Переможці кожної локації були відзначені організаторами змагань. Свято пройшло яскраво, радісно та подарувало всім гарний настрій. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner