Лиманська громада яскраво відзначила день молоді

 

27 червня 2021 року на озері Ломоносівське відбулося свято «ENERGY OF YOUTH» присвячене Дню молоді. 
Для жителів громади на святі представлена насичена розважальна програма, як для дітей та молоді так і для дорослих: 
Конкурси та лотерея з цінними подарунками;
Майстер-класи;
Аквагрим для всіх бажаючих;
Локація «Спортивний туризм» - майстер-клас представлений вихованцями Дитячо-юнацької спортивної школи м. Лиман;
Локація «Надання першої медичної допомоги» майстер-клас представили волонтери Громадської організації «Лиманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України»;
Локація від «Зе молодіжки»;
Показові виступи спортсменів Лиманщини;
Байкер-зліт;
Велопробіг вулицями мікрорайону «Південний».

Також організовані: батут для дітей, ігрова програма для малечі від Центру позашкільної роботи. Працювала виїзна торгівля та різноманітні розваги. 

Молодь зі святом привітав міський голова Олександр Журавльов та зауважив: «…що на Лиманщині прекрасна молодь – розумна, завзята, талановита, цілеспрямована, яка у свої молоді роки, сміливо заявляє про себе в усіх сферах життя: в навчанні, в роботі, в творчості, в спорті і навіть в громадському житті міста» і побажав: «…міцного здоров’я, незгасної творчої енергії, успіхів у навчанні і роботі, світлих думок та сил, аби здійснити в житті все чого бажаєте!»

Далі присутніх розважали піснями та танцями учасники художньої самодіяльності міста. Апогеєм свята стали виступи запрошених гостей: рок-гурту «Смолова галерея» (м. Слов’янськ), музичних колективів «TWO BUS» (м. Кремінна) та «Jazz4punk» (Сєвєродонецьк) й наприкінці святкувань молодіжна дискотека. 
 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner