День Конституції України та День молоді відзначили у Новоселівському старостинському окрузі

 

26 червня, з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді в біля сільського будинку культури Новоселівського старостинського округу, відбувся святковий концерт. Гарний настрій, розважальну святкову програму. приготували для мешканців округу учасники художньої самодіяльності  Новоселівського клубу. 
Також на свято з концертом  завітав військовий оркестр 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Едельвейс. Музики тішили жителів та гостей популярними патріотичними і народними творами. Їх, військові не лише майстерно грали, а ще й співали.
З наступаючими святами жителів привітала секретар міської ради Надія Ляшко. «Шановні жителі та гості Новоселівського старостинського округу! Щиро вітаю Вас, від імені міського голови та від себе особисто, з наступаючим святом - визначною подією - 25-ю річницею Конституції України! З нагоди цієї знаменної події  хочу побажати кожному бути свідомими громадянами своєї держави та пам'ятати - саме від нас залежить добробут нашого рідного краю, міста, громади та країни в цілому.
Так співпало, що завтра ми відзначаємо ще одне свято — День молоді!  Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов`язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Зичу Вам міцного здоров’я, любові, взаєморозуміння та благополуччя вашим родинам, завзятості та впевненості у кращому майбутньому. Щастя і достатку, добробуту, успіхів у роботі задля розбудови, стабільності та процвітання України!» - сказала Надія Вікторівна.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner