Створення комфортних умов навчання для дітей Лиманщини на першому плані

 

В 2020 році були розпочаті роботи по реконструкції будівлі ЗОШ № 2. Але наприкінці року підрядна організація тимчасово призупинила роботи. Виникли певні проблеми з фінансування і виконанням графіку робіт. Вирішення цієї проблеми взяв під особистий контроль міський голова О.В. Журавльов. 
25 червня 2021 року під його головуванням відбулася нарада робочої групи з питань реконструкції будівлі ЗОШ №2 та капітального ремонту будівлі ЗОШ №4, який щойно розпочався.
В нараді взяли участь заступник міського голови Афонін Ю.А., начальник та відповідальні особи управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради, підрядник, фахівці по здійсненню технічного та авторського нагляду.
Нарада пройшла конструктивно.
Були розглянуті актуальні робочі та проблемні питання. Міський голова звернув увагу підрядної організації на прискорення ходу ремонтних робіт по даним об’єктам.
Слід зазначити, що з метою контролю за виконанням ремонтних робіт на цих об’єктах під головуванням міського голови О.В. Журавльова щоп’ятниці будуть проводитися оперативні наради. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner