Захід до річниці Дня Конституції України

 

1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
День прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.    
23 червня 2021 року, напередодні щорічного святкування Конституції України співробітники #Лиманський_міський_відділ спільно з представниками  #Лиманський_міський_центр_соціальних_служб провели просвітницький захід на тему : «Конституція України – новий відлік часу» для  неповнолітніх клієнтів пробації .
Під час заходу підоблікові клієнти пробації прослухали історичні факти про створення Констиції України,  переглянули відеоролики підвишили свої  знання про  конституційні права та обов’язків громадян у демократичній державі, засновану на повазі до прав і свобод людини, ознайомилися зі змістом та зачитали деякі статті з Конституції.
Метою заходу було поглибити знання підлітків про свою державу, історію українського народу; виховувати громадянина України; розширити кругозір, виховувати повагу до Основного Закону України, формувати правильне ставлення неповнолітніх до закону та необхідності їх дотримання.

Лиманський міський відділ філії ДУ «Центр пробації» в Донецькій області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner