16 червня, в селищі Дробишеве відбулося урочисте відкриття пункту базування швидкої допомоги підстанції Лиман

 

Нова підстанція швидкої медичної допомоги має вирішити усі проблеми, які виникали раніше із своєчасним прибуттям медиків до пацієнтів. 
Відкрили нову підстанцію швидкої допомоги спільно міський голова Олександр Журавльов та Директор обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ігор Кіяшко, які урочисто перерізали символічну стрічку. Саме у приміщенні селищної ради і працюватиме пункт базування підстанції Лиман.
Пункт базування відноситься до підстанції Лиман екстреної медичної допомоги – структурного підрозділу відокремленого структурного підрозділу КНП «ОЦЕМД та МК».
На Лиманщині  існує потреба відкриття ще підстанцій швидкої медичної допомоги. Ми плануємо відкривати нові станції медичної допомоги у віддалених населених пунктах громади. У місті медицина більш доступна населенню, але проблема  полягає саме у наданні невідкладної медичної допомоги в селах. Відкриття цієї підстанції значно наблизить надання екстреної медичної допомоги сільському населенню», - наголосив Олександр Журавльов.
Реалізація цього проекту та створення на території Дробишевського старостинського округу пункту постійного базування бригади екстреної медичної допомоги стала можливою завдяки сумісним діям Лиманської міської ради, Дробишевського старостинського округу та Донецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як результат – було знайдено шляхи співфінансування з бюджетів різних рівнів.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner