Головне про роботу поліції Слов’янська та Лиману минулого тижня

 

Упродовж семи днів до чергових частин відділів №3 та №4 Краматорського РУ поліції надійшло 891 повідомлення - 107 з них мало ознаки кримінальних правопорушень.
 
Шахрайство
У Лимані поліцейські встановили жінку, яка розрахувалася сувенірними купюрами. 22-річна жителька Лимана, скориставшись неуважністю продавця, розрахувалася в місцевій крамниці за придбаний товар сувенірною купюрою номіналом 1000 гривень. За свою аферу жінці загрожує до трьох років обмеження волі.
Поліція закликає бути пильними: за добу троє жителів Слов’янська стали жертвами шахраїв. Купівля товару через інтернет, «спасіння» сина від кримінальної відповідальності, заблокована банківська картка – за такими схемами громадяни стали жертвами аферистів. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.
 
ДТП

Слідчі Слов'янська розслідують ДТП, в якій постраждала дитина. Водій ВАЗ скоїла наїзд на 11-річну дівчину, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Відкрито кримінальне провадження.
Поліцейські встановлюють обставини ДТП з чотирма постраждалими у Слов'янську. У Слов'янську сталася дорожня аварія за участі трьох автомобілів: ВАЗ, Renault та Volkswagen. Тілесні ушкодження отримали чотири пасажири ВАЗ. Серед постраждалих троє дітей.
 
Діти
Під час рейду ювенальні поліцейські виявили факт невиконання батьківських обов'язків мешканкою Слов'янська. Залишаючи сімох дітей на літню матір, 33-річна жінка веде антисоціальний спосіб життя та вживає алкоголь.
Слов'янські поліцейські розповіли дітлахам правила безпеки для пішоходів. На одному з уроків з безпеки дорожнього руху поліцейські розповіли вихованцям дитсадку у селищі Маяки, які існують "дорожні пастки" на проїжджій частині і як необхідно діяти, щоб не потрапити в них.
 
Зброя
Поліцейські Лиману вилучили дві гранати, що зберігались у приватному домоволодінні
 
Боєприпаси часів Другої світової війни видав мешканець смт Дробишеве. Наразі небезпечні предмети знешкоджено.
 
Домашнє насилля
Мешканці Слов'янська загрожує кримінальна відповідальність за домашнє насильство. Непрацююча 39-річна жінка систематично влаштовувала сварки з літньою матір'ю, вела антисоціальне життя в їх загальній квартирі. Після складання ряду адміністративних матеріалів відносно порушниці поліцією було відкрито кримінальне провадження.
 
 
Краматорське районне управління поліції Донецької області 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner