Говоримо про бізнес

 

Самозайнятість та підприємництво дозволяє реалізовувати індивідуальні фізичні та розумові здібності людини на вирішення завдань в будь-якій галузі, у тому числі з метою забезпечення власного існування. Саме тому, фахівці Лиманського  міського центру зайнятості постійно проводять заходи для реалізації підприємницької ініціативи населення.
08 червня профорієнтаторка в режимі онлайн зустрілась з відвідувачами бізнес-школи молодого підприємця «Next Generation». Під час тематичної зустрічі "Який ти підприємець", учні старших класів загальноосвітних шкіл познайомились та навчились відрізняти такі поняття, як: бізнес - підприємництво, бізнесмен - підприємець, гроші – фінанси.  Завдяки експрес – тестуванню підлітки мали змогу перевірити себе та зрозуміти, чи здатні вони розпочати власну справу.
Здатність трансформації бізнес – ідеї в життєздатний бізнес, повинна бути підкріплена створенням бізнес – плану. Тому,  09 червня учасники тренінгу з бізнес планування разом  в рамках роботи ЦРП з фахівчинею розглядали, як саме це зробити, зупинившись на процедурних аспектах підготовчої, початкової та основної стадій розробки і презентації бізнес-плану. Також присутнім нагадали про діючі грантові проекти, які надають фінансову можливість, для започаткування та розвитку бізнесу.
11 червня відбувся вебінар «Чи готовий я до відкриття власного бізнесу», метою якого є допомога особам, які бажають відкрити власну справу виявити свої здібності, схильності та готовність зайняття підприємницькою діяльністю. Щоб розібратися в цьому та зрозуміти, які кроки треба зробити на самому початку фахівчиня запропонувала відповісти на «20 питань», завдяки яким кожен учасник зміг визначити свої «слабкі місця», які потребують доопрацювання.
    
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner