Інвентаризація баз відпочинку на території Лиманської міської територіальної громади

 

На виконання розпорядження міського голови від 26.03.2021 № 113, розпочала роботу робоча група з інвентаризації баз відпочинку, які розташовані на території Лиманської громади. А це майже 200 закладів оздоровлення, відпочинку, тимчасового розміщення.
Робота робочої групи проводиться у формі виїзного засідання-зустрічі з представниками підприємств, установ, організацій та суб’єктів підприємницької діяльності, які надають послуги з тимчасового розміщення (ночівлі).
Велику увагу приділено обговоренню питань організації роботи закладів розміщення, готовності їх до повноцінної та якісної роботи у період туристичного сезону, пропускній потужності та наголошено на важливості дотримання норм чинного законодавства в частині справляння та сплати туристичного збору, податку на доходи фізичних осіб, оформленню найманих працівників. 
Здійснено моніторинг Щурівської та Брусінської зон відпочинку. Наступні зустрічі будуть проведені на територіях Рубцівського, Яцьківського, Ярівського та Криволуцького старостинських округів. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner