Лиманські поліцейські встановили місцезнаходження 17-річного хлопця, який втік з дому

В поліцію про зникнення дитини, мати повідомила тільки через 5 днів після того, як її син пішов з дому, що значно розширило «географію» пошуку. Поліцейські перевірили безліч інформації про його можливе місце знаходження. І, зрештою, неповнолітній був знайдений.
Нагадаємо, що 1 січня 2018 року близько 22:00 хлопець пішов з дому взявши з собою ноутбук, паспорт та свідоцтво про народження. Мобільного телефону при собі він не мав.
На пошуки підлітка був орієнтований не тільки особовий склад місцевої поліції, а й усі блокпости, патрулі на залізничних і автовокзалах, всі зовнішні авто і піші наряди, суміжні органи та розіслані орієнтування через ЗМІ.
Паралельно співробітники ювенальної превенції почали опитувати ймовірних свідків: коло друзів хлопця та з’ясовувати контакти і віртуальних друзів у соцмережах.
Пошуки тривали майже три доби. Як виявилося підліток уїхав в Харків, де поневірявся по місту. За час перебування хлопця без нагляду дорослих, правопорушень відносно нього вчинено не було.
Поліція ще раз звертається до всіх громадян: якщо у вас пропав родич або близька людина, то в першу чергу повідомте про це правоохоронців за номером «102», а вже потім, якщо є можливість, починайте самостійні пошуки. У цьому випадку дорогоцінний час не буде втрачено, і шанси розшукати ваших близьких значно зростуть.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner