Відбувся обласний фестиваль до Дня Європи

 

19 травня у місті Покровськ відбувся обласний фестиваль, присвячений святкуванню Дню Європи в Україні.
Цьогоріч сліпий жереб вирішив, що делегація Лиманщини буде представляти Іспанію (минулого року наш краї гідно продемонстрував національний колорит Франції, з її кулінарною вишуканістю).
“Іспанці з Лиманщини” привезли на фестиваль різноманітні страви національної кухні, іспанські пісні і танок — хлопець-матадор та дев’ять чарівних дівчат підігріли публіку запальними, іспанськими почуттями. (напередодні колектив вже демонстрував танок у ЦКД ім. Горького https://www.facebook.com/radaliman/videos/579974449068126/?l=6260028559555167979 ).
Також на фестивалі були представлені дві майстрині з Лиманщини на виставці ужиткового, декоративно-прикладного мистецтва, а також учасники проекту “Донецький куркуль” у виставці-ярмарку — вони привезли із собою реальні історії розвитку своїх улюблених справ — вирощування розсади квітів та виготовлення котлів опалення та інших виробів з металу.
Із самого ранку на головній площі міста - ім. Шибанкова, працювали різноманітні розважальні та просвітницькі програми з презентації культур країн Євросоюзу районами та містами Донецької області: виставки-ярмарки, майстер-класи з виготовлення різноманітної сувенірної продукції, виставки, селфі-зона, а також конкурси, боді-арт, мім-шоу, квести та інше. Завершив феєричний вечір виступ гурту “ВВ”

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner