Виїзні акції служби зайнятості – це крок назустріч майбутнім працівникам!

 

Практика проведення виїзних ярмарок вакансій доводить, що це ефективний спосіб для укомлектування вакансій. З метою задоволення кадрових потреб роботодавців, пошуку досвідчених кандидатів на вакантні місця та працевлаштування на гідні посади з відповідними умовами 18 травня Лиманським міським  центром зайнятості такий захід було проведено в Ямпільському старостинському окрузі Лиманської об’єднаної територіальної громади.
 Для залучення широкого кола учасників, ярмарок відбувся в приміщенні округу, за участю виконуючого обов’язків старости Юрія Саржевського, заступника начальника відділу по роботі з роботодавцями Лиманського міського центру зайнятості Олени Богдан та безробітних громадян.
  «На сьогодні в базі даних Лиманського міського центру зайнятості зареєстровано понад 150 вакансій, це говорить про те, що роботодавці знаходяться в активному пошуку досвідчених та кваліфікованих працівників, в яких є певний дефіцит на ринку праці. Таким чином, попит на робочу силу різної спеціалізації росте, а це означає, що безробітні мають всі шанси знайти роботу, яка буде відповідати їх потребам, професійному досвіду та спеціалізації», - зауважила під час заходу представник центра зайнятості Олена Богдан.
Ярмарок вакансій змогли відвідати всі бажаючі, хто знаходиться в пошуку роботи.
В ході проведення заходу учасники мали можливість ознайомитися з послугами державної служби зайнятості (у т.ч. з он-лайн технологіями працевлаштування). Кожний відвідувач отримав консультацію фахівця центру зайнятості та інформаційні матеріали.
Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. Фахівці центру зайнятості впевнені, що ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцям в укомплектуванні кадрами, і громадянам, які шукають роботу.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner