«Працюй без обмежень»

 

З грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Назвати цей день святковим не можна, це нагода привернути увагу громадськості до проблем людей з інвалідністю, проаналізувати і порівняти реальний стан в суспільстві, наблизитись до потреб цієї категорії громадян.
21.11.2019р в приміщенні Лиманського міського центру зайнятості відбувся круглий стіл на тему: «Удосконалення механізму взаємодії із соціальними партнерами та роботодавцями щодо зайнятості осіб з інвалідністю».
У роботі Круглого столу взяли участь представники Лиманської міської ради Марина Реброва, Комунального некомерційного підприємства центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Д’яченко, Регіональної філії Донецька залізниця Тетяна Бакшеньова, спілки людей з інвалідністю «Подолання» Алла Малишко.
Під час обговорення резолюції, присутні обговорили шляхи та форми співпраці всіх учасників соціального діалогу, запропонували алгоритм дій для їх вирішення, надали конкретні пропозиції для посилення системної роботи  при наданні повного комплексу соціальних послуг особам з інвалідністю.
Головне не замовчувати проблеми і не закриватись у собі.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner