Лиманщина вбралась у вишиванки

 


17 травня українці у всьому світі відзначають барвисте українське свято - День вишиванки. З цієї нагоди у місті була проведена святкова хода - від парку ім. Кизим до адмінбудівлі міської ради святково вбрані жителі міста пройшли колонами.
Зупинившись навпроти адмінбудівлі міськради, міський голова Петро Цимідан та секретар міської ради Тетяна Каракуц поклали квіти до меморіальних дощок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям, після чого розпочався флешмоб від школярів. До речі, хлопці та дівчата готувалися до цього весь останній тиждень: маючи репетиції після занять, школярі відточили танок досконало та подарували присутнім на заході неймовірні, шалені емоції.
По закінченню танцю у Центрі культури і дозвілля ім. Горького розпочався концерт, де до присутніх звернувся міський голова Петро Цимідан, зазначивши, що вишиванка це не просто одежа, а сповідування українських традицій, культури та патріотизму. "Вишиванка для українця - це оберіг та символ духовного багатства нашого народу, з традиціями та мудрістю пращурів."
Відкрив концерт чудовий хоровий спів учнів музичної школи міста: хлопці та дівчата, різні за віком, виконали гімн України. Далі концертну програму вдало продовжив гурт викладачів музичної школи та інші зірки співочих та хореографічних колективів міста. (Дивіться відео з виступів).

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner