Превентивні заходи у лікарні

 

Реформування системи охорони здоров’я відобразилось на Лиманській міській лікарні, яка за рішенням місцевої влади підлягає реорганізації. У зв'язку з цим вивільненню підлягає весь персонал у кількості 153 особи, про що свідчить Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці.
Директор Лиманського міського центру зайнятості Тетяна Єрьоменко та фахівці провели два превентивних заходи з  особами, що готуються до можливого вивільнення. Учасникам  семінарів надали юридичну консультацію щодо наслідків реорганізації на підприємстві, їх прав та обов'язків.
На зустрічах фахівці служби зайнятості проінформували  про перспективи працевлаштування та стан місцевого ринку праці, ознайомили з основними послугами та можливостями служби зайнятості, з правами та обов’язками громадян, котрі звертаються до центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні, заходами активної підтримки безробітних.
Проведено аналіз вакансій усіх медичних закладів громади та надані інформації про вакансії для розгляду. Ознайомлено з переліком професій для навчання, підвищення кваліфікації та умовами отримання ваучерів.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner