Вчимося самопрезентації

 

15 та 17 грудня фахівцем Лиманського міського центру зайнятості проведено вебінари за темами: «Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем у режимі «Skype» та «Мої слабкі та сильні сторони» з використанням платформ Skype та Zoom.
«Швидко, зручно і сучасно – саме за це спеціалісти з підбору персоналу так люблять онлайн співбесіди. Їхня популярність зростає з кожним роком та особливо стала актуальна зараз, в період карантину», - розпочинаючи захід, зазначила фахівчиня. Під час вебінару учасники визначили усі переваги скап-співбесіди, розібрались, як добре підготуватися та скласти позитивне враження про себе, щоб успішно пройти інтерв’ю по Skype. 
«Людина без недоліків, як правило, має мало достоїнств», - цитатою А.Лінкольна розпочала зустріч спікерка. Опановувати навички самопрезентації, правильно доносити інформацію про свої плюси та мінуси потенційному роботодавцю вчились майбутні інтерв’юери під час вебінару «Мої слабкі та сильні сторони». 
За для удосконалення своїх навичок та знань щодо успішної співбесіди з роботодавцем фахівчиня радила скористатись навчальними курсами на освітньому порталі Державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner