Інформаційна обізнаність для майбутніх підприємців

 

15 та 16 грудня клієнти Лиманського міського центру зайнятості різного віку отримували нові знання та компетенції в сфері підприємництва засобами Zoom та Skype зв’язку. 
Так, для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл Лиманщини на черговому занятті в бізнес-школі молодого підприємця розвінчували міфи про підприємництво, адже ступаючи на цю стежку варто позбутися деяких ілюзій, щоб потім не зіткнутися з гірким розчаруванням.
Старше ж  покоління відвідавши вебінар «Чи готовий я до відкриття власної справи» намагалися розібратися, чи мають вони хист, ресурси і вміння необхідні для започаткування власної справи.
А в ході вебінару  за участю  представників Норвезької ради у справах біженців розглядалось питання відкриття власної справи та вибір системи оподаткування.
Фахівчиня міськцентру розповіла, як оперативно, в онлайн-режимі отримати будь-яку інформацію щодо розвитку підприємництва, переглянути посилання про джерела краудфандінгу та файдрейзінгу, актуальної інформації про онлайн-форми навчання з використанням додатку на андроїд «Центр розвитку підприємництва» та онлайн - ресурсу «PROMETHEUS». 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner