Напрямки роботи і види послуг служби зайнятості для роботодавців

 

В Лиманському міському центрі зайнятості відбувся онлайн - семінар для новостворених підприємців на тему « Напрямки роботи і види послуг служби зайнятості для роботодавців».
Начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Грищенко наголосила, що пріоритетним завданням служби є розширення співпраці з роботодавцями, як потенційними надавачами вакансій з метою оперативного укомплектування вакантних робочих місць, також надала інформацію про послуги, які надає служба зайнятості, презентувала присутнім інтерактивну мапу вакансій та інтерактивну мапу відеорезюме,  розповіла про  сервіс «електронний кабінет роботодавця» на сайті служби зайнятості, який дає змогу публікувати вакансії і переглядати резюме пошукачів роботи, звітувати про потребу в кадрах.
«За новостворені робочі місця  служба зайнятості  компенсує роботодавцям єдиний соціальний внесок за працевлаштованого безробітного. При працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб - повний фонд заробітної плати, з усіма нарахуваннями.» - підкреслила Наталія.
Наприкінці заходу були обговорені шляхи подальшої співпраці.  

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner