Міністерство юстиції України пропонує громадянам записатися на прийом до відділів ДРАЦС України через Інтернет

Міністерство юстиції України пропонує громадянам для зручності та уникнення черг у відділах державної реєстрації актів цивільного стану записатися через Інтернет на прийом до відділів ДРАЦС України.          
На веб - порталі «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» можливо записатись на прийом до відділу ДРАЦС у зручний час, задати питання в онлайн режимі, подати заяви на реєстрацію актів цивільного стану або повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного  стану.                                                        .
Для отримання послуг через веб-портал потрібно увійти на портал за адресою http://dracs.minjust.gov.ua/ та зареєструватись.
Як зареєструватись на порталі?
Для того щоб зареєструватись на Веб-порталі звернень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану необхідно:
На Головній сторінці Веб-порталу обрати вкладку «Первинна реєстрація». Заповніть поле «Логін», який буде використовуватись для входу на Веб-портал. Логін повинен складатись з не менш ніж шести літер латинського алфавіту та може містити цифри і символи «_» та «-». Якщо введений логін вже використовується на порталі з’явиться повідомлення «Даний логін вже використовується на Веб-порталі. Оберіть, будь ласка, інший логін» В полі «Електронна адреса» необхідно ввести існуючу електронну адресу, на яку буде надіслано підтвердження проведення реєстрації на порталі. Електронна адреса повинна містити символ @ та не повинна містити літер кирилиці. Якщо лист не отримано, необхідно перевірити чи не потрапив лист до розділу «Спам» поштової скриньки.  Заповнити поле «Прізвище, ім’я, по батькові». Для цього необхідно ввести прізвище, ім’я та по батькові особи, що реєструється, на українській мові. Поставити мітку щодо згоди на передачу та обробку персональних даних. Поставити мітку щодо ознайомлення з порядком роботи з веб-порталом. Для відкриття порядку необхідно натиснути на посилання «порядком роботи з веб-порталом». Далі необхідно натиснути кнопку [Реєстрація]. З’явиться повідомлення «Користувача «логін» створено. Пароль відправлено на електронну адресу.» На вказану електронну адресу буде надіслано повідомлення щодо реєстрації на порталі. Для входу в особистий кабінет необхідно перейти за посиланням, яке вказано в повідомленні, та ввести логін та запропонований пароль. Далі натиснути кнопку [Вхід]. Запропонований в повідомленні пароль можна буде змінити, скориставшись відповідним пунктом меню особистого кабінету користувача.

Лиманський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner